Havendag Werkendam 2 juli 2016

Mediapartners

"Het Kontakt" en "De Stroming Courant" zijn de exclusieve mediapartners van de Havendag Werkendam. Uitsluitend deze bedrijven zijn door de Commissie Havendag Werkendam geautoriseerd voor het publiceren van een speciale editie t.b.v. Havendag Werkendam.

Adverteren in m.n. deze kranten wordt door de commissie van harte aanbevolen omdat alleen deze kranten de Havendag Werkendam financieel ondersteunen.

Het Kontakt

Het Kontakt Heusden & Altena is inmiddels al meer dan zestien jaar actief in Werkendam en omgeving en daarbij nauw betrokken bij de activiteiten en het nieuws rond de havens. Daarbij mag de publiciteit over het tweejaarlijks evenement; De Havendagen niet ontbreken. De komende periode gaan we met u en de commissie aan de slag om van de editie van 2014 een groot succes te maken. 

Wilt u adverteren in de komende special van het Kontakt voor de havendagen Werkendam 2014? Klik dan hier voor het speciale advertentie aanbod van het Kontakt.

Contact: Dhr. Peter Vos • T. 06-51-490382

Logo het Kontakt

De Stroming Courant

Ook dit jaar verzorgt de Stroming Courant weer een special editie voor de bedrijvenexpo op 4 en 5 juli tijdens de havendagen Werkendam.

Contact: Dhr. Sieg Verzendaal • T. 06-22-516221

Banner Stroming Courant

RADIO A-FM

Tijdens de open havendag maakt A-FM live radio vanaf het terrein. 


Logo A-FM